Home
Facebook Instagram Twitter

Adverteren op BootverhuurinNederland.nl

Het orienteren van uw doelgroep m.b.t. een vaarvakantie, weekendje weg, bedrijfsuitje, dagtocht, boot huren etc. gebeurt momenteel voor bijna 100 % via het internet. Boekingen voor bootverhuur, reserveren van accommodaties e.d. verlopen voor circa 85 % online. Het internet is hiermee ht medium bij uitstek om uw bedrijf en activiteiten te presenteren temidden van uw doelgroep.

Nederland telt maar liefst 1,5 miljoen watersporters en ruim 500.000 boten. Een deel van deze watersporters n boten worden door ons tijdelijk gematched in onze gezamenlijke branche... watersport en recreatie!

In het voorjaar van 2007 hebben wij de website BotenverhuurinFriesland.nl ontwikkeld en in korte tijd bereikten we hiermee de hoogste posities in de zoekmachines. Ondertussen zijn we met deze website de absolute nummer 1 op het internet waar het gaat om het samenbrengen van bootverhuurbedrijven en de doelgroep die op zoek is naar een huurboot in Friesland.

Begin 2012 vonden wij de tijd rijp om onze ervaring en succes in de bootverhuur via het internet landelijk uit te breiden. We hebben een compleet nieuwe website ontwikkeld, boordevol met de allernieuwste technieken t.o.v. de zoekmachines.

Met deze website BootverhuurinNederland.nl zijn wij nu landelijk actief met het samenbrengen van huurders en verhuurders van boten, accommodaties etc.
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het adverteren op BootverhuurinNederland.nl, dan kunt u contact met ons opnemen via het online contactformulier. Uiteraard kunt u ons hierover ook bellen.

Klik op onderstaande afbeelding:

De mogelijkheden van adverteren op BootverhuurinNederland.nl

- Uw bedrijfspresentatie in alle categorieën, provincies en vaargebieden die van toepassing zijn.
In iedere presentatie is tevens een offerteformulier opgenomen waarmee de bezoeker informatie of een offerte kan aanvragen.
- Informeer ook naar de mogelijkheden om uw bedrijf in de 3 topposities te presenteren.

- Een banner in de rechterkolom van deze website. De tarieven verschillen per positie.
Alle banners zijn continu in beeld op alle pagina's van de website. Dus altijd zichtbaar voor de bezoeker.

- De banner in de linkerkolom van deze website. (niet meer beschikbaar)

Uw presentaties worden tevens geplaatst op onze Duitse website www.HollandBootsverleih.de

- Geen stilzwijgende verlenging of automatische incasso.
- Opzegging is niet nodig. Na 1 jaar wordt u door ons gebeld voor een vrijblijvende verlenging.

Wilt u een prijsopgaaf aanvragen?
Bent u door bovenstaand overzicht genteresseerd in onze tarieven? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan via het online contactformulier. U ontvangt dan altijd binnen 3 werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf "op maat" voor uw bedrijf.

Genista Communicatie

Hege Wier 4 | 8771 RN Nijland (Fr)
Telefoon : 0515 569954
E-Mail : info@genista.nl
Rabobank : 36.57.00.126
K.v.K. Leeuwarden : 02081348
BTW nr. : 119125316B02