Home
Facebook Instagram Twitter

Friesland Chartermaak een unieke dagtocht tijdens het bedrijfsuitje

Een origineel bedrijfsuitje op het water

Geniet van een prachtige dagtocht op het water tijdens jouw bedrijfsuitje. Heerlijk uitwaaien op een traditioneel zeilschip onder het genot van een hapje en een drankje. Terwijl je aan dek of beneden in het dagverblijf zit, trekt het schitterende Friese landschap aan je voorbij. Bij goed weer worden de zeilen gehesen en is een helpende hand altijd welkom.

Zeilschip voor maximaal 30 personen

Onze dagtochten zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of familiefeesten. Je kunt met maximaal 30 personen aan boord stappen. We vertrekken vanuit Akkrum, gelegen aan de snelweg A32. Vanuit Akkrum varen we bijvoorbeeld richting natuurgebied Princenhof (nationaal park). 's Middags is het mogelijk om voor de lunch een stop te maken in bijvoorbeeld Sneek, Grou of Eernewoude. Dan is er ook de gelegenheid om even te benen te strekken of een activiteit aan wal te ondernemen. Wat dacht je van een tussenstop met een high tea, een pitch&putt golfarrangement of een bier- of wijnproeverij? Alles is mogelijk!

Dagverhuur en afwijkende tijden

Onze zeilschepen zijn te huur voor een volledige dag, maar afwijkende tijden zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld 's middags inschepen, een stukje varen, ergens aan een eilandje aanleggen voor een barbecue en aan het begin van de avond weer terug naar Akkrum. Of inschepen bij een restaurant aan het water, varen en 's avonds een diner of barbecue in het restaurant.

Maatwerk

Ook kun je zeilen met onze schepen voor een door jou gekozen periode. De scheepshuur is € 168,- (De Hoop) of € 163,- (Stella Frisia) per uur inclusief bemanning en brandstof. Minimale vaartijd 3 uur. Wil je in een andere haven opstappen dan rekenen wij voor de afvaarkosten resp. € 86,- en 81,- per uur. Maximaal aantal personen bij catering aan boord: 25, zonder catering maximaal 30.

Neem gerust contact met ons op

Wil je meer informatie? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen op nummer: 0655892725 of mailen naar info@frieslandcharter.nl. Wij maken graag en programma voor jou op maat.  

Friesland Charter
It Stalt
  Akkrum
Tel: 0566-631604
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Friesland Charter
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: