Home
Facebook Instagram Twitter

H2O Eventsoriginele bedrijfsuitjes in Friesland

Bedrijfsuitje zeilen?

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? H2O Events is de specialist voor teamuitjes met een fantastisch karakter! Voor originele, gezellige, afwisselende en goed verzorgde team-uitjes bent u hier op het juiste adres. De team-uitjes van H2O Events zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, relatie-dagen, personeelsfeesten en incentives.

Arrangementen voor bedrijven

Onze arrangementen voor bedrijven bevatten onderdelen als; skûtsjesilen, RIB-varen, waterskiën, wakeboarden, banaanvaren, fierljeppen, SUP, kanovaren, fietstocht en wedstrijdprogramma. De arrangementen zijn onderdeel van een dagprogramma, meerdaags- of weekeinde-programma.

Programma op maat

Naast de arrangementen biedt H2O Events ook programma's op maat. Bij deze evenementen stellen wij in nauw overleg met u een fantastisch programma samen! Voor overnachtingen werken wij samen met groepsaccommodaties, pensions, hotels en bungalowparken.

Verrassende en goed verzorgde zeiluitjes

Bedrijven & personeelsverenigingen kiezen voor H2O Events om de verrassende en goed verzorgde zeiluitjes. Op een zeilschip kunnen mensen zowel actief zijn als lekker genieten van de omgeving, het water en de natuur. Juist deze afwisseling zorgt ervoor dat alle deelnemers het als prettig ervaren. Dit maakt zeilen ook zeer geschikt als teambuilding-dag.

H2O Events
't Eilan 65
8621CT  Heeg
Tel: 038-3447421
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij H2O Events
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: