Home
Facebook Instagram Twitter

Enjoy Sailing Zeeland compleet uitgeruste kajuitzeiljachten

Luxe kajuitzeiljachten in Zeeland

Een prachtige kajuitzeiljacht huren? Al zeilend genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft? Een weekend of (mid)week even lekker uitwaaien tijdens een onvergetelijke zeilvakantie? Zoekt u daarvoor een geschikt zeiljacht? Begin uw zeilvakantie of ander uitje dan bij Enjoy Sailing. Al 25 jaar verhuren we goed onderhouden, nieuwe en schone kajuitzeiljachten vanuit Sint Annaland en Friesland. Zeeland wordt ineens zeillland en het echte genieten kan beginnen. 

Huur een compleet uitgerust jacht in Zeeland

U zult complete luxe aantreffen aan boord van onze Bavaria en Beneteau zeiljachten. Net alsof u thuiskomt. Veel van onze kajuitzeiljachten zijn dan ook onder meer uitgerust met dikke en zeer comfortabele matrassen, verwarming en een complete keuken. Onze grotere kajuitzeiljachten zijn ook voorzien van een radar en een reddingsvlot. 

Waarom Enjoy Sailing?

- Goed onderhouden, nieuwe Bavaria zeiljachten
- Goedkope prijzen
- Complete uitrusting met GPS kaartplotter, dieptemeter, marifoon, stuurautomaat, waterkaarten, radio/CD en veelal dikke matrassen, reddingsvlot
- Gezellige kleine haven met 2 gratis parkeerplaatsen bij uw zeiljacht
- Opfriscursus nodig? U kunt voor 4 uren of voor 1 of meerdere dagen een schipper inhuren

Huurprijzen van onze kajuitzeiljachten

Welk zeiljacht zou u graag willen huren en voor hoe lang? Het antwoord op deze vraag is bepalend voor de prijs. Om u een indicatie te geven hebben we de minimale en maximale huurprijzen per zeiljacht voor u op een rijtje gezet. Ga voor actuele prijzen naar onze website. Hier ziet u meteen of uw gewenste boot beschikbaar is en wat de actuele huurprijs is.

Enjoy Sailing Zeeland
Koelhuisweg 5
4697RM   Sint Annaland
Tel: 0650745560
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Enjoy Sailing Zeeland
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: