Home
Facebook Instagram Twitter

Tornado Sailing Makkumdroogvallen met onze kajuitzeiljachten

Delphia zeiljachten

Het huren van een eersteklas Delphia kajuitzeiljacht vanuit Makkum (Friesland) doet u bij Tornado Sailing. Een fantastische zeilvakantie op het IJsselmeer, Waddenzee of de schitterende Friese meren. Wij bieden met de jachtverhuur van de Delphia midzwaard de mogelijkheid tot droogvallen op de Waddenzee.

Voor iedere zeiler een boot

Altijd al eens een kajuitzeiljacht willen huren voor een prachtige zeilvakantie op het IJsselmeer, Friesland, Friese of Duitse Waddeneilanden met de mogelijkheid om droog te vallen op de Waddenzee. Tornado Sailing te Makkum heeft voor iedere zeiler een boot. Wij hebben een voor Nederland bijzondere vloot zeiljachten: Luxe en sportieve polyester zeiljachten van 9 tot 14,5 meter, velen met midzwaard, of korte kiel, ideaal voor Friesland, IJsselmeer of droogvallen op de Waddenzee. U vaart altijd in een prachtig en goed onderhouden zeiljacht. Onze vloot bestaat uit luxe en jonge schepen van 31 tot 47 ft. (bouwjaar 2011 t/m 2018).

24 uur servicedienst

Ontspanning zonder sores. Een jacht voor een ieder en sportieve ontspanning met een 24 uur servicedienst, ook in de weekenden. Dat is onze bedrijfsfilosofie. We zien u graag vele malen weer terug. Kom eens kijken hoe we dat in praktijk brengen!

Tornado Sailing Makkum
De Stienplaat 5a
8754HE  Makkum
Tel: 0515-559222
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Tornado Sailing Makkum
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: