Home
Facebook Instagram Twitter

Yachtcharter Lemmerkajuitzeiljachten in verschillende prijsklassen

Fijne en gebruiksvriendelijke kajuitzeiljachten

Wilt u een kajuitzeiljacht huren in Friesland? Dan bent u bij Yachtcharter Lemmer aan het juiste adres. Wij verhuren fijne en gebruiksvriendelijke kajuitzeiljachten van het merk Bavaria van 7 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze vloot bestaat uit 40 bavaria zeiljachten en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. De kajuitzeiljachten vanuit Lemmer worden verhuurd vanuit 3 verschillende jachthavens. 

Uitgebreide uitleg

Kiest u ervoor om bij Yachtcharter Lemmer een kajuitzeiljacht te huren? Dan krijgt u een zeer uitgebreide uitleg over het jacht en tevens wordt er geoefend met de bediening van de zeilen, ook de laatste stand van zaken betreffende het vaargebied met behulp van recente vaarkaarten en pilots komen aan de orde. 

Zeiltochten in Friesland

Vanaf de vertrekhavens bestaat de mogelijkheid om tochten te maken op de Friese meren of op het IJsselmeer. U kunt bijvoorbeeld naar de prachtige schilderachtige vissersdorpjes van de vroegere Zuiderzee, de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee-West gaan. 

Online boeken

U kunt uw favoriete kajuitzeiljacht direct boeken op onze website. Wij hebben regelmatig lastminute aanbiedingen en voor de vroegere boekers geven wij een extra (vroeg)boekkorting. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even het contactformulier invullen of even bellen. 

Yachtcharter Lemmer
Plattedijk 16b
8531PC  Lemmer
Tel: 0653901714 / 0514-560375
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Lemmer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: