Home
Facebook Instagram Twitter

Jachtcharter Vissersverhuurvloot met 12 prachtige motorkruisers

Jachtwerf en jachtverhuur

Een motorkruiser huren? Al vele jaren is Jachtcharter Vissers bekend als jachtwerf voor de bouw van motorkruisers en natuurlijk ook als jachtverhuur. Ruim 30 jaar geleden is onze werf opgericht als familie bedrijf met 3 broers.

Verhuurvloot

De verhuurvloot van Jachtcharter Vissers heeft inmiddels 12 motorkruisers in afmetingen van 10 tot 12.50 meter. Het zijn allemaal stalen schepen met hetzelfde comfort en er is geen vaarbewijs vereist. Omdat wij onze motorkruisers zelf bouwen, kunnen wij u steeds gunstige en stabiele prijzen aanbieden. Vergelijkt u zelf maar eens. 

Geniet van uw vaarvakantie met een jacht van Jachtverhuur Vissers

Door de centrale ligging van de thuishaven ca. 15 km ten zuiden van Nijmegen is het ideaal om vanuit Cuijk uw vakantie aan te vragen. De haven heeft een directe verbinding met de Maas. U kunt van hier uit zowel in zuidelijk richting: Zuid Limburg en België, in westelijke richting Biesbosch en Zeeland als in noordelijke richting Hollandse en Friese meren varen. Ideaal voor tochten van een of meerdere weken, maar ook voor een weekend of midweek kunt u vanuit hier een prachtige vaartocht maken. 

Er kan het gehele jaar doorgevaren worden

Alle motorkruisers zijn voorzien van verwarming waardoor het gehele jaar door gevaren kan worden. Zelfs in de windermaanden omdat in dit gebied ook dan de sluizen en bruggen normaal bediend worden. 

Jachtcharter Vissers
Keersluis 15
5433 NM  Cuijk
Tel: 0485-320168
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Jachtcharter Vissers
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: