Home
Facebook Instagram Twitter

Marina Rijnsburg comfortabele motorkruiser voor 2 tot 4 personen

Marina Rijnsburg Jachtverhuur 

Op zoek naar een onvergetelijke vaarvakantie? Met onze persoonlijke aandacht en betrouwbare service geniet u van een zorgeloze vakantie op het water. Ervaar rust, ruimte en vrijheid op het water in de Pieterse 850 van Marina Rijnsburg Jachtverhuur. Deze comfortabele en mooi gelijnde motorkruiser voor 2 tot 4 personen is een fijn schip voor een heerlijke vaarvakantie. 

De ruime afmetingen van 8,50 x 3,40 mtr. staan garant voor een prettig verblijf aan boord. De kajuit heeft een comfortabele zithoek, een complete keuken, veel bergruimte en een apart elektrisch toilet. 

Vaaromgeving

Met onze motorkruiser kunt u comfortabel genieten van een vaarvakantie in een schitterend vaargebied. Vanuit onze jachthaven vaart u eenvoudig naar de Hollandse Plassen, richting Haarlem en Amsterdam of bijvoorbeeld naar Woerden of Utrecht. Prachtige dorpen, steden en natuur kunt u op een andere manier ontdekken: namelijk vanaf het water!

Stelt u eens voor; blauwe luchten, gezellige dorpjes, de zon op uw gezicht, weidse uitzichten, kabbelend water, rust en gezelligheid. Dit is genieten van een heerlijke vakantie op het water in onze Pieterse 850.

Varen zonder vaarbewijs

U kunt de motorkruiser besturen zonder vaarbewijs. Het is echter wel noodzakelijk om enige ervaring te hebben.

Marina Rijnsburg
Kanaalpad NW 4
2231NX  Rijnsburg
Tel: 071-4079682
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Marina Rijnsburg
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: