Home
Facebook Instagram Twitter

Friesland Charterplatbodem huren voor maximaal 30 personen

Klipper De Hoop en Stella Frisia

Een platbodem huren? Friesland Charter beschikt over twee vrijwel identieke platbodems. Beide zeilschepen zijn in grootte en inrichting vergelijkbaar. Klipper De Hoop is het schip waar de familie Koopmans in 1967 mee is begonnen en dat in 2008/2009 met 5 meter is verlengd. De klipper Stella Frisia is door de familie in 1997 naar eigen ontwerp van woonschip tot charterschip omgebouwd.

Salon met veel daglicht

Onze zeilschepen beschikken over een ruim dagverblijf met grote ramen en veel daglicht. De hutten hebben allemaal stahoogte van minimaal 2 meter en alle bedden zijn voorzien van een 15 cm dikke kwaliteitsmatras van 2 meter lengte.

Sanitair

Al het sanitair is vergelijkbaar met sanitair aan de wal. Dat houdt in ruime toiletten en douches. Meer specifieke informatie vind je op onze website.

Vaargebied

Wij zijn het enige bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het zeilen met grote klippers op de Friese meren en kanalen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat met deze zeilschepen de meest unieke plekjes op te zoeken en beschikken wij in de meeste havens over gereserveerde ligplaatsen. 

Friesland Charter
It Stalt
  Akkrum
Tel: 0566-631604
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Friesland Charter
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: