Home
Facebook Instagram Twitter

Waterfront Jachtchartersloepverhuur aan het Veerse Meer

Sloepverhuur in Zeeland

Het Veerse Meer is het meest ideale vaarwater om een dag of halve dag met een van onze sloepen te gaan varen. Als u de sloep een dag huurt kunt u op uw gemak het schitterende plaatsje Veere bekijken en het gehele Veerse Meer rondvaren. Bij een halve dag verhuur is Veere maar net bereikbaar omdat het 1,5 uur varen is. Er zijn aan het Veerse Meer diverse aanleg mogelijkheden nabij een restaurant om een hapje te eten of te drinken.

Varen in een prachtige natuur

Met name de vele eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of bijvoorbeeld te gaan picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn eenvoudige (dixie) toiletten. Op de Haringvreter bij Veere loop je zelfs grote kans om herten tegen te komen. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen. Ook kun je heerlijk zwemmen in het Veerse Meer. Sommige sloepen hebben zelfs een zwemtrap.

Meer informatie

Iedere sloep is voorzien van een vaarkaart, een instructiekaart, stoffer en blik, dweil, anker, landvasten en stootwillen. Voor kinderen en volwassenen zijn er op verzoek gratis zwemvesten beschikbaar. De huurprijs is inclusief brandstof en verzekering.

 

 

Waterfront Jachtcharter
Veerdam 5
4484NV  Kortgene
Tel: 0111-672890
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Waterfront Jachtcharter
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: