Home
Facebook Instagram Twitter

Jachtcharter Vissersyachtcharter met maar liefst 12 motorboten

Jachtwerf en jachtverhuur

Al vele jaren is Yachtcharter Vissers bekend als jachtwerf voor de bouw van motorboten en natuurlijk ook als jachtverhuur. Onze werf is ruim 30 jaar geleden opgericht als familie bedrijf met 3 broers.

Verhuurvloot

Onze verhuurvloot heeft inmiddels 12 motorjachten in afmetingen van 10 tot 12.50 meter. Het zijn allemaal stalen boten met hetzelfde comfort en er is geen vaarbewijs vereist. Omdat wij onze jachten zelf bouwen, kunnen wij u steeds gunstige en stabiele prijzen aanbieden. Vergelijkt u zelf maar eens. 

Geniet van uw vaarvakantie met een uniek jacht

Door de centrale ligging van de thuishaven ca. 15 km ten zuiden van Nijmegen is het ideaal om vanuit Cuijk uw vaarvakantie aan te vragen. De haven heeft een directe verbinding met de Maas. U kunt van hier uit zowel in zuidelijk richting: Zuid Limburg en België, in westelijke richting Biesbosch en Zeeland als in noordelijke richting Hollandse en Friese meren varen. Ideaal voor tochten van een of meerdere weken, maar ook voor een weekend of midweek kunt u vanuit hier een ideale tocht maken. 

Er kan het gehele jaar doorgevaren worden

Alle motorboten zijn voorzien van verwarming waardoor het gehele jaar door gevaren kan worden. Zelfs in de windermaanden omdat in dit gebied ook dan de sluizen en bruggen normaal bediend worden. 

Jachtcharter Vissers
Keersluis 15
5433 NM  Cuijk
Tel: 0485-320168
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Jachtcharter Vissers
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: