Home
Facebook Instagram Twitter

Waterfront Jachtcharterzeilboot verhuur op het Veerse Meer

Verhuur Randmeer en Valk op het Veerse Meer

Het Veerse Meer is het meest ideale vaarwater om een dag of halve dag met een Randmeer of Valk te gaan zeilen. Als u de boot voor een dag huurt kunt u op uw gemak het schitterende plaatsje Veere bekijken en het gehele Veerse Meer rondzeilen. Houdt er rekening mee dat Veere ongeveer 1,5 uur varen is. Er zijn aan het Veerse Meer verschillende aanleg mogelijkheden nabij een restaurant om een hapje te eten of drinken.

Zeilen door de schitterende natuur

De eilandjes zijn met naem net kleine paradijsjes om even uit te rusten of om te picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn eenvoudige (dixie) toiletten. Op de Haringvreter bij Veere loop je zelfs grote kans om herten tegen te komen. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen. Je kunt ook heerlijk zwemmen in het Veerse Meer. 

Meer informatie

Elke open zeilboot is voorzien van een vaarkaart, een instructiekaart, stoffer en blik, dweil, landvasten en stootwillen. Voor kidneren en volwassen zijn er op verzoek gratis zwemvesten beschikbaar. Heeft u geen of weining ervaring met zeilen maar wilt u toch graag zeilen? Waterfront Jachtcharter geeft graag een vaartrainging van minimaal 3 uur. Kijk voor meer informatie op onze website.

Waterfront Jachtcharter
Veerdam 5
4484NV  Kortgene
Tel: 0111-672890
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Waterfront Jachtcharter
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: