Home
Facebook Instagram Twitter

Enjoy Sailing Lemmerde grootste zeiljachtverhuurder in Nederland

Zeiljacht huren in Friesland

Een prachtig jacht huren in Friesland? Friesland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen vormen ze dan ook de ingrediënten voor een onbezorgde zeilvakantie of dagje varen. Voor watersportliefhebbers is het varen met een zeiljacht op de Friese meren fantastisch. Wateren als de Grootte Brekken, Heegermeer, Fluessen en Sneekermeer maken dit schitterende gebied populair bij jong en oud! Naast de Friese meren en uitgestrekte landschappen zijn er ook leuke, historische plaatsen in Friesland. Hier kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, musea bezoeken of lekker shoppen. 

Gemakkelijk en snel uw zeiljacht huren in Friesland

Heerlijk uitwaaien op een uniek zeiljacht. Begin uw zeilvakantie of ander uitje bij Enjoy Sailing! Wij zijn de grootste zeiljachtverhuurder in Nederland. Wij verhuren al meer dan 25 jaar goed onderhouden, nieuwe en schone zeiljachten vanuit Lemmer. In onze haven vindt u schitterende zeiljachten van bekende merken zoals Bavaria en Beneteau. Aan boord zult u veel luxe aantreffen. Veel nieuwe zeiljachten zijn onder meer uitgerust met zeer comfortabele en dikke matrassen, verwarming en een complete keuken. 

Huurprijzen voor een uniek zeiljacht

De huurprijzen zijn afhankelijk van het type jacht dat u op het oog heeft en de duur van uw vakantie op het water. Wij hebben de minimale en maximale huurprijzen per zeiljacht voor u op een rijtje gezet. Ga voor de actuele prijzen naar onze website. Hier ziet u meteen of uw gewenste boot beschikbaar is. 

Enjoy Sailing Lemmer
Zilverplevier 1
8532BA  Lemmer
Tel: 0514 568383
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Enjoy Sailing Lemmer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: