Home
Facebook Instagram Twitter

Mayon Zeiljacht Verhuur7 goed onderhouden zeiljachten

Zeiljacht huren vanuit het bruisende Lemmer

Mayon Zeiljacht Verhuur, gevestigd in het gezellige en bruisende watersportdorp Lemmer, direct gelegen aan het IJsselmeer. Lemmer is de uitvalsbasis wanneer je met een kajuitzeiljacht het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee of de Friese meren wilt verkennen.

All-in prijzen

Mayon verhuurt kajuitzeiljachten tegen aantrekkelijke prijzen. Al onze zeiljachten zijn all-in. Onze huurprijzen zijn de prijzen die u betaald: dus geen extra bedragen m.b.t. reserveringskosten, eindschoonmaak, extra motoruren en dergelijke. 

Onze vloot

Onze vloot in Lemmer bestaat uit 7 goed onderhouden kajuitzeiljachten. Wij verhuren 4 prachtige Bavaria's, een Compromis, Victoire 26 en de Gib Sea 28. De Bavaria's zijn jonge en zeer goed onderhouden jachten, gebouwd tussen 2008 en 2015. De Compromis en Victoire zijn al ll anger onderdeel van onze vloot, het zijn beide prettige familieschepen en uiteraard ook goed onderhouden. De Gib Sea 28 is gebouwd in 2008. Het scherpe tarief en de lage borg maken de Compromis en de Victoire uitermate geschikt voor beginnende zeilers of watersporters met een beperkt budget. 

Mayon Zeiljacht Verhuur
Lennastraat 5
8531JZ  Lemmer
Tel: 0514-566247 / 0640888369
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Mayon Zeiljacht Verhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: