Home
Facebook Instagram Twitter

Venturi SailingCWO-erkende zeilschool voor een erkend certificaat

Op een ontspannen, prettige en professionele manier zeilen

Leren zeilen op een kajuitzeiljacht, een lang gekoesterde droom voor de één, het eindelijk zelfstandig schipperen na jaren meevaren voor de ander of een nieuwe vakantiemogelijkheid voor het gezin. Wat uw achtergrond ook is, van beginner tot gevorderde kunt u bij ons terecht. Venturi Sailing leert u op een ontspannen, prettige en professionele manier zeilen.

CWO-erkende zeilschool

Een goede zeilopleiding is in onze ogen de basis voor vele jaren zeilplezier. Wij geven privéles in blokken van drie uur. U kunt deze ook samenvoegen en aan boord blijven slapen. Zo verandert de les in een lekker weekendje weg met partner, gezin of vriend(in). Venturi-Sailing is een CWO-erkende zeilschool en u behaalt bij ons dan ook een erkend certificaat. 

Opfriscursus

Heeft u al ervaring met zeilen, maar heeft u nog specifieke zaken waar u zich in wilt bekwamen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Zo verzorgt Venturi Sailing uw opfriscursus als voorbereiding op bijvoorbeeld uw zeilvakantie in de Middellandse Zee, een cursus op maat om beter te leren sluisvaren of motor-manoeuvreren.

 

Venturi Sailing
Kettingweg 4
4401KX  Yerseke
Tel: 0621526278
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Venturi Sailing
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: