Home
Facebook Instagram Twitter

Accommodatie De Morraunieke locatie met uitgebreide mogelijkheden

Accommodatie aan het water

Onze oude zuivelfabriek is gevestigd in Hemelum, Zuid-west Friesland. Een schitterend gebied met water tot aan de deur. Het glooiende landschap van Gaasterland in combinatie met het IJsselmeer maken dit gebied bijzonder geliefd. En dat op slechts max. 90 min. van de Randstad. Een accommodatie huren en de volgende dag het water op? De Morra biedt je de gelegenheid.

Alles is mogelijk

Het unieke aan onze accommodaties zijn, naast de ligging, de onbeperkte mogelijkheden. Van een huwelijk aan het water, tot een actief bedrijfsuitje. Van een romantisch weekend voor twee, tot een scholen-groep van meer dan 200 personen. Alles kunnen wij op maat aanbieden. Heb je een idee voor een verblijf of feest? Leg het aan ons voor en je zult verrast zijn over de mogelijkheden.

Geworteld in de watersport

De Morra is geworteld in de watersport. Uit liefde voor het water zijn we ons bedrijf begonnen. De zeilschool-tak is al jaren een gevestigde naam in de branche. We ademen een sportieve, gezellige sfeer met oog voor detail en attentheid. Onze boten worden dan ook continu geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. De locatie en bijzondere sfeer zorgen voor een onvergetelijke tijd.

Accommodatie De Morra
Buorren 31
8584VC  Hemelum
Tel: 0514-581666
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Accommodatie De Morra
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: