Home
duits fries Last minute

Accommodatie De Morralocatie met uitgebreide mogelijkheden

Accommodatie aan het water

Onze multifunctionele accommodatie aan het water is gevestigd in een oude zuivelfabriek in Hemelum, Zuid-West Friesland. De accommodatie van De Morra is omgeven met water. Bij onze locaties (van B&B voor 2 personen tot groepsaccommodatie voor 200 personen) is ook ons watersportbedrijf en de bootverhuur van sloepen, kano's, zeilboten e.d. gevestigd.

De mogelijkheden

Zoals hierboven al genoemd zijn de mogelijkheden bij de groepsaccommodatie van De Morra onbeperkt. Van een vrijgezellenfeest, trouwen aan het water, evenemenenten voor scholen, een actief bedrijfsuitje of op stap met een vriendengroep of lekker een weekendje weg voor 2, ... Alles kan op maat worden aangeboden. Heb je vragen over een evenement of uitstapje en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen.

Zeilschool

De zeilschool van De Morra is bekend onder scholen en verenigingen in heel Nederland en zelfs in Duitsland en België. Met alle mogelijkheden die we op onze watersportlocatie hebben, kunnen we aan bijna alle verzoeken voldoen en kunnen we ieder zeilkamp, schooluitje of ander evenement laten slagen. Onze waterrijke locatie in Friesland bezorgd iedereen een bijzondere tijd onvergetelijke tijd.

Accommodatie De Morra
Buorren 31
8584VC  Hemelum
Tel: 0514-581666
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Accommodatie De Morra
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: