Home
duits fries Last minute

De Hoek Watersportmooie accommodaties in het Friese landschap

Geniet van de rust en ruimte in Friesland

De boerderij is bijzonder gelegen in het Friese landschap, temidden van waterwegen, Friese meren en weilanden. Ver weg van alle drukte. Geniet van de rust en de ruimte zoals u die bijna nergens meer in Nederland aantreft. 

Accommodaties aan het water in Friesland

Onze sfeervolle accommodaties hebben allemaal een grote woonkamer met kabeltelevisie, twee tot drie slaapkamers, een privéterras met vrij utizicht en een badkamer met toilet en douche. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik. 

Een dag het water op

Ook kunt u ervoor kiezen om tijdens uw verblijf aan wal een dag op het water te beleven. Wij verhuren sloepen, visboten en zeilboten voor één dag. Geef dit alvast bij uw boeking door, zo kunnen we teleurstellingen voorkomen. 

Plezier voor jong en oud

Op ons terrein vermaken de kinderen zich uitstekend. Wij hebben voor hen namelijk een speelweide met een voetbalveld, een zandbak, een klimrek en schommel. Ook mogen de kinderen gebruik maken vand e skelter die aanwezig is op ons erf. Daarnaast kunnen de kinderen lekker zwemmen in het water. Houdt u dan echter wel een oogje in het zeil. 

De Hoek Watersport
Dijken 1
8528DT  Langweer
Tel: 0513-499116
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij De Hoek Watersport
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: