Home
duits fries Last minute

De RoggebroekLuxe vakantiewoningen en jachthaven

Luxe vakantiewoningen in Friesland

Jachthaven & Camping De Roggebroek verhuurt luxe vakantiewoningen, gelegen bij het water van onze jachthaven tussen Warns en Stavoren. Onze locatie is de ideale uitvalsbasis als u vanuit de vakantiewoning een dagje wilt varen op de Friese meren. Onze jachthaven is voorzien van alle faciliteiten waar de gasten van onze vakantiehuisjes ook gebruik van kunnen maken. In onze luxe vakantiehuisjes geniet u van de rust en voelt u de vrijheid in dit prachtige stukje Friesland!

De omgeving van De Roggebroek

Vanaf ons park en jachthaven kunt u mooie fietstochten maken door de bosrijke omgeving van Gaasterland, langs de landerijen en langs het Rode Klif, een zachtglooiend gebied vlakbij het IJsselmeer. En als de kinderen naar het strand willen dan is er op 1 km. afstand van uw vakantiehuis het mooiste stadje Stavoren met een strand aan het IJsselmeer.

Sloepen en zeilboten huren

Vanuit onze jachthaven verhuren we de Waterspoor Tendersloepen waarmee u prachtige tochten kunt varen over de Luts naar Balk en dan via het Slotermeer door Woudsend waarna u via het Heegermeer en de Fluessen weer richting ons waterpark terug kunt varen. Ook verhuren we zeilboten. Onze Valken hebben een geringe diepgang en zijn dus ideaal voor een zeiltocht over de Friese wateren. 

U kunt onze vakantiewoningen, sloepen en zeilboten boeken via onze website. 

De Roggebroek
Koeweg 44
8715EN  Stavoren
Tel: 0514-681469
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij De Roggebroek
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: