Home
duits fries Last minute

De Stipe Watersportaccommodaties in het Friese meren gebied

Accommodaties in Friesland

De Stipe heeft vier sfeervolle accommodaties in het gezellige dorp Balk, Friesland. Omgeven door de Friese meren en de Gaasterlandse bossen zijn onze accommodaties de ideale basis voor een familieweekend, schoolreis of vakantie met een groep. Van de lente tot de herfst kun je van het water genieten in een motorboot, kano of open zeilboot. Blijf je liever op de kant? Dan is er ook een ruime keus aan mooie wandel- en fietsroutes. Ook in de winter blijft de omgeving prachtig. Met een beetje geluk ligt er ijs en kun je voor de deur je schaatsen onderbinden. Schaats je eigen stukje Elfstedentocht over de Luts! De stipe heeft een vakantiehuis voor 14 personen, een groepsverblijf voor 40 personen, een vakantieboerderij met 78 slaapplaatsen en De Helling is een 20-persoons luxe vakantiewoning.

De Helling (20 personen)

De Helling (foto 1, 2 en 3) is een mooie accommodatie met een loungehoek met flatscreen tv, twee lange eettafls met comfortabele stoelen, bankje. De vakantiewoning heeft openslaande deuren naar een afgesloten terras. De beggane grond is rolstoelvriendelijk. De accommodatie beschikt over een open keuken met vijfpits gasfornuis, oven, combi-magnetron, grote koelksaten, vriezer, vaatwasser, filterkoffiezetapparaat, Nespresso-apparaat, waterkoker. Bijkeuken met wasmachine, droger en veel ruimte voor boodschappen. De Helling heeft 20 slaapplaatsen verdeeld over acht unieke slaapkamers. Begane grond: slaapkamer met twee hoog-laagbedden een aangepaste badkamer met douche (ruimte voor douchebrancard). Zes slaapkamers hebben eigen douche en toilet, waarvan één badkamer met bad. Aangepast sanitair. Ruime sauna op de verdieping.

Hoeve Oostenburg (78 personen)

Hoeve Oostenburg (foto 4) beschikt over een bar met tapinstallatie, radio / CD speler, televisie / DVD-speler, tafelvoetbal, draadloos internet (WiFi). De keuken heeft een 6-pits gasfornuis, oven, koelkast, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, magazijn met extra koelkast en vrieskast. Er zijn 78 beddden verdeeld over 16 slaapkamers. In deze accommodatie zijn 8 douches en 7 toiletten aanwezig.

De Kleine Hoeve (40 personen)

De Kleine Hoeve (foto 5) beschikt over koeling achter de bar, radio / cd-speler, televisie / DVD-speler, voorraadkast met vriezer, draadloos internet, extra zitkamer, loungehoek en tafelvoetbal. De keuken heeft een 6-pits gasfornuis, oven, grote koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron. De accommodatie beschikt over 40 slaapplaatsen verdeeld over 7 slaapkamers. Er zijn 6 douches en 4 toiletten aanwezig.

Het Voorhuis (14 personen)

Het Voorhuis (foto 6) is een prachtige accommodatie met radio / CD-speler, televisie, DVD-speler en draadloosinternet. De keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, 2 koelkasten, vriesvak en een koffiezetapparaat. Er zijn 14 slaapplaatsen verdeeld over 4 slaapkamers. De accommodatie beschikt over 4 badkamers met douches en toilet.

De Stipe Watersport
Meerweg 23
8561AV  Balk
Tel: 0514-602406
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij De Stipe Watersport
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: