Home
duits fries Last minute

Gouden Plakjeluxe accommodatie met eigen terras

Accommodaties in Friesland

Gouden Plakje in Gaastmeer verhuurt prachtige accommodaties en vakantiehuisjes aan het water. Hieronder vindt u een overzicht van al onze accommodaties.

Groepsaccommodatie - 20 personen

We beschikken over een groepsaccommodatie voor 20 personen, direct aan het water. De accommodatie heeft een eigen recreatieruimte. Binnendoor heeft u ook toegang tot een gemeenschappelijke grote ruimte voor alle gasten met bar en spellen. Deze ruimte kunt u eventueel bijboeken als privéruimte. 

Kunststof en houten chalets

Heeft u geen caravan of tent, of gewoon geen zin om alles op te zetten, maar wilt u wel het vrije campinggevoel? U kunt op Gouden Plakje een 4-persoons chalet huren. U heeft de keuze uit een kunsstof of houten chalet. 

10-persoons appartement

We hebben twee luxe appartementen voor 10 personen. De appartementen hebben elk twee terrassen direct aan het water met een aanlegplaats voor uw boot. 

Vierpersoons appartement

Ons vierpersoons appartement staat op een zeer mooie plek met terras, direct aan het water. U kunt het appartement uitbreiden tot een zes- of achtpersoons appartement met de twee bovengelegen tweepersoons appartementen.

Tweepersoons appartement

Gouden Plakje verhuurt twee tweepersoons appartementen, boven het vierpersoons appartement. De twee appartementen delen een gemzamenlijk terras aan het water, met uitzicht over water en weilanden. Gezamenlijk gebruik van whirlpool, douche en toilet. 

Gouden Plakje
Kaepwei 2
8611JL  Gaastmeer
Tel: 06-31780849
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Gouden Plakje
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: