Home
Facebook Instagram Twitter

Pean-buiteneigenzinnige waterlodges voor een onvergetelijke vakantie

12 bijzondere eigenzinnige vakantiehuisjes aan het water

Op zoek naar een unieke plek voor jouw vakantie? Dan is Pean-buiten perfect voor jou! Pean-buiten ligt centraal in Friesland in het Peansterbosk, aan schitterend open vaarwater en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Rustig, met veel privacy voor ieder vakantiehuisje en zonder ernaast geparkeerde auto's. Toch sta je binnen een minuut aan het water waar het bruisst van de watersportactiviteiten.

Ieder huisje heeft zijn eigen identiteit

Bij Pean-buiten vind je 12 riante, niet alledaagse vakantiehuisjes aan het water. Ieder huisje heeft zijn eigen identiteit en daarmee sluiten de verschillende huisjes aan bij verschillende vakantiewensen. Zowel wat betreft het aantal personen dat er kan overnachten, als qua voorzieningen, inrichting, luxe en sfeer.

Unieke accommodaties aan open vaarwater

Iedere accommodatie heeft voldoende privacy. Rond ieder huisje is ca. 300 m² ruimte. Er slingert een voetpad door het hele park. Centraal ligt een waterpartij. En aan het open vaarwater 'de Greft' ligt een gemeenschappelijke steiger voor ieder die bij Pean-buiten verblijft. De accommodaties die direct aan de waterkant staan, hebben ook nog een eigen steiger.

Neem je huisdier gezellig mee!

Pean-buiten ligt gescheiden van de overige accommodaties van Pean, in het 'Peansterbosk' en is dus zeer rustig gelegen. In vier huisjes (Tomke, Reidhintsje, Skries en Sweltsje) zijn ook huisdieren welkom.

Pean-buiten
Pean 1
8494 NB  Akkrum-Nes
Tel: 0566-631392
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Pean-buiten
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: