Home
duits fries Last minute

Prego Zeilzwervenovernachten op een sfeervolle accommodatie

Overnachten op het water

Overnachten op het water? Prego Zeilzwerven biedt verschillende mogelijkheden aan. Kom overnachten op het ruime schip "Avontuur" met een groep of lekker samen in onze sfeervolle B&B. Ook is het grote schip een schitterende accommodatie om een leuk feest te geven. Kies uw eigen locatie en verras uw gasten met deze bijzondere feestlocatie op het water. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Groepsaccommodatie

Op zoek naar een feestlocatie, vakantie of wilt u overnachten op een uniek schip? Groepsaccommodatieschip "Avontuur" is zeer geschikt voor groepen. Stevige en robuuste materialen in combinatie met een huiselijke sfeer bezorgen u snel een warm welkom in deze accommodatie. Ruim 50 personen kunt u op dit schip uitnodigen. Daarnaast biedt onze groepsaccommodatie ook een ruime keuken, drie toiletten, twee douches en verschillende ruimtes om met 16 personen te slapen. Wilt u met een grote groep blijven overnachten? Dan is het mogelijk om onze skûtsjes als slaapaccommodatie te huren. Hier kunt u met 16 tot 20 personen per zeilschip op overnachten.

Feestaccommomdatie

Ons schip "Avontuur" is een echte feestaccommodatie. Op een locatie die u maar wilt: voor anker, vlakbij huis of op een schitterend plekje midden in de natuur. Wij hebben alles aan boord om met een kleine of grote groep er een prachtige dag of avond van te maken. Een feest, receptie of verjaardag aan boord is mogelijjk tot 50 personen. Met bijvoorbeeld een barbecue aan dek, een diner van de kok, hapjes, drankjes: wij kunnen het allemaal voor u verzorgen! Natuurlijk mag u dit ook zelf regelen. Misschien is het een idee om met uw gasten een stukje te gaan zeilen op een skûtsje. Na het feest kunt u ook overnachten aan boord. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prego Zeilzwerven
Ulbe Twijnstrawei 31
8491CJ  Akkrum
Tel: 0651589808
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Prego Zeilzwerven
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: