Home
duits fries Last minute

Slapen op de Maasinspiratievolle accommodatie in de natuur

Unieke accommodatie midden in de natuur

Op zoek naar een sfeervolle en inspirerende accommodatie in het midden van Nederland? Laat je verrassen door de vaarstudio van Slapen op de Maas. Echt even helemaal weg zijn van de massa en genieten van de prachtige natuur van de Bommelerwaard.

Je mag op onze vaarstudio zelf de kapitein zijn. Uiteraard wel tijdens het vaarseizoen. Kies je plekjes voor jouw vaarvakantie en geniet van de privacy! Ook zul je geen last hebben van vakantieburen en je bent niet gebonden aan een vaste plek.

Een heerlijke plek voor een mooie vakantie

Voor een heerlijke en mooie vakantie ben je bij ons aan het juiste adres. Jij vaart met onze vaarstudio naar een plek waar jij het fijn vindt met elke dag een nieuwe omgeving om te ontdekken midden in de natuur of in één van de jachthavens. 

Onze accommodatie heeft een hippe en eigentijdse uitstraling. Manoeuvreren gaat erg gemakkelijk over het water en een vaarbewijs heb je niet nodig. Als is het wel handig dat je enige vaarervaring hebt. Bij aankomst bieden wij je een verplichte vaarcursus aan op het water, dus dan moet het helemaal goed komen!

Beleef het unieke gevoel van vrijheid

Wil je niet zelf varen, maar wel het unieke gevoel van vrijheid beleven? Ook dat is mogelijk! Wil je bijvoorbeeld graag eens midden in de natuur overnachten? Ook dat kunnen we voor je regelen. Wij brengen de boot op de plek waar jij wilt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier. 

Slapen op de Maas
Zandstraat 11
5331PG  Kerkdriel
Tel: 0610063129
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Slapen op de Maas
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: