Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Bootverhuur Blauwestadde leukste arrangementen op het water

Arrangementen in Groningen

Het Oldambtmeer in Oost-Groningen is erg geschikt voor een lekker dagje varen in één van onze motorboten, sloepen, zeilboten of kano's. In samenwerking met andere ondernemers bieden wij een paar leuke arrangementen aan. Hiermee wordt uw verblijft bij ons nog aangenamer!

Picknick arrangement

Wat is er fijner dan varen in een sloep onder het genot van een hapje en een drankje? Met het picknick arrangement kunt u even heerlijk genieten. Tijdens een vaartocht van 2 uurtjes in een van onze 6-persoons motorsloepen kunt u uitstekend het Oldambtmeer en de woongebieden van Blauwestad verkennen. Hiervoor hebben wij de vaarroute 'Rondje Meerland' ontwikkeld. Onderweg kunt u genieten van een picknickmand met belegde broodjes, fruit, dessert, candybar, water en vruchtensap. Dit arrangement boekt u al voor € 65,-. Dit is inclusief sloepverhuur en picknickmand voor 2 personen.

Vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar spetterende activiteiten voor een vrijgezellenfeest? Kom dan varen bij Blauwestad in Groningen. Op slechts 25 autominuten van de stad Groningen vindt u onze jachthaven, waar we alles voor jullie kunnen verzorgen. In het vrijgezellenarrangement is het volgende inbegrepen: 2 uur varen in een motorsloep (bij 10 personen 2 sloepen), Borrelmand met bier of rosé, gemengde nootjes en stokbrood met versgemaakte kruidenboter en plate kipsaté met frites en salades (of desgewenst plate vegetarisch). Dit arrangement kunnen wij van april t/m oktober aanbieden voor € 25,- p.p. (bij 10 personen). 

Familiedag

Nog geen plannen voor de jaarlijkse familiedag? Of gewoon zin om lekker een middagje te varen met het hele gezin en daarna lekker pannenkoeken te eten? Dat kan met het familie-arrangement van Bootverhuur Blauwestad. Na de vaartocht is het slechts 4 minuten rijden naar het pannenkoekenhuis. Daar kan iedereen kiezen uit een lekkere pannenkoek inclusief dessert. Dit arrangement voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) kost in totaal slechts € 83,-!

Bootverhuur Blauwestad
Strandweg 1
9681 BK  Midwolda
Tel: 06-52307528
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Bootverhuur Blauwestad
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: