Home
duits fries Last minute

Prego Zeilzwervenunieke bedrijfsuitjes voor jong en oud!

Uw bedrijfsuitje op een bijzonder zeilschip

Zeilen op een skûtsje is echte teamsport. Het schip in je eentje bevaren is namelijk onmogelijk. Natuurlijk hebben we een stuurman/-vrouw nodig, maar is dat ook de beste positie om de touwtjes in handen te hebben? Wie bepaalt eigenlijk wanneer we overstag gaan? Alle hens aan dek om niet op lagerwal te geraken!

Zelf uw training verzorgen

Naast het zeilen, kunt u ook zelf uw training verzorgen. Prego Zeilzwerven kan dit eventueel ook voor u doen. Onze deskundige en enthousiaste begeleiding helpt u graag op weg, maar opereert ook net zo lief op de achtergrond. 

Een prachtig accommodatie schip

Ons accommodatieschip "Avontuur" wordt als basis voor bedrijfsuitjes gebruikt. Met haar huiselijke sfeer en ruime opzet komt zowel de training, overleg of vergadering als het eten en drinken goed tot haar recht. Daarbij zijn zelfs meerdaagse uitjes mogelijk op dit schip. Douches en bedden zijn aan boord. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om in een hotel te overnachten aan het water.

Voor anker liggen midden in de natuur

Het leuke is dat u met dit zeilschip alle kanten op kunt. We nemen dit schip mee voor de teamtraining. De lunch kan eventueel ook op een andere plek zijn dan het diner. Of na de vergadering benedendeks is het, voor anker liggend midden op het meer, weer een geheel andere natuur om u heen. 

Contact opnemen

Neem gerust contact op om uw wensen, ideeën en vragen met ons te bespreken. Als we alles in kaart hebben gebracht, kunnen we een prijs doorgeven. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen.

Prego Zeilzwerven
Ulbe Twijnstrawei 31
8491CJ  Akkrum
Tel: 0651589808
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Prego Zeilzwerven
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: