Home
duits fries Last minute

Sailcollegeoneindig veel mogelijkheden voor groeps- en bedrijfsuitjes

Op zoek naar een sportief groeps- of bedrijfsuitje?

Voor uw groeps- of bedrijfsuitje zijn de mogelijkheden bij Sailcollege onbeperkt. Al vanaf 4 personen kunt u bij ons terecht. Vertel ons uw wensen en wij maken voor u graag een voorstel op maat. Hieronder een aantal voorbeelden van onze mogelijkheden.

Groeps- of bedrijfsuitje zeilen met een schipper

In een polyvalk leert u onder begeleiding van een schipper de beginselen van de zeilsport. U krijgt de gelegenheid zelf actief te zeilen maar u kunt er ook voor keizen heerlijk mee te zeilen. Ook kan er met de boot een bezoekje gebracht worden aan eht knusse vestingstadje Veere!

Groeps- of bedrijfsuitje zeilen zonder schipper

Is er iemand aan boord met voldoende zeilervaring? Dan kunt u er ook zelf op uit gaan met een polyvalk. Verken zelf het Veerse Meer, u beslist waar u naar toe gaat!

Sloepvaren

Heerlijk genieten van het Veerse Meer in een muisstille elektrosloep. De sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Door de muisstille motor hoort u de vissen zwemmen! Kortweg heerlijk genieten van het Veerse Meer zonder zorgen!

Sportief uitje

Heeft u zin in wat meer beweging? Ga er dan op uit met een kano of een waterfiets en ontdek op een sportieve manier het Veerse Meer. Een combinatie van kano en waterfiets kan ook.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een voorstel op maat.

Sailcollege
Schotsmanweg 1
4493 ZG  Kamperland
Tel: 06-54395168
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sailcollege
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: