Home
duits fries Last minute

Sailingcenter Langweervoor een bedrijfsuitje op maat

Bedrijfsuitje in Langweer

Een lekker dagje weg met collega's? Dan bent u bij Sailingcenter Langweer aan het goede adres. Wij zetten alle zeilen bij om u een leuk en ontspannen bedrijfsuitje te bezorgen. U kunt bij ons terecht voor een uitje van een dag of dagdeel, maar ook voor meerdaagse uitjes.

Een echt vakantiegevoel

Onze fantastische locatie aan de Langweerder wielen en de gezellige jachthaven zijn een unieke combinatie en zorgen ervoor dat u het echte vakantiegevoel bij ons kunt beleven. Het gevoel van vrijheid, beschikbaar voor iedereen.

Arrangementen voor kleine en grote groepen

Wij organiseren arrangementen voor kleine en grote groepen. Bij Sailingcenter Langweer kunt u een arrangement boeken vanaf twee personen. U kunt bijvoorbeeld een zeiljacht huren met een ervaren instructeur en zo genieten van een dagje zeilen over de Friese wateren. Onderweg kunt u genieten van een heerlijke picknick en bij terugkomst van een hapje en een drankje. Als afsluiter kunt u gezellig uiteten in één van de gezellige restaurantjes in Langweer.

Polyvalk arrangement

Op onze website vindt u meer informatie over de arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Polyvalk arrangement of het skûtsje arrangement. Bij het Polyvalk arrangement gaat u met een aantal valkjes, en ventueel een instructeur, het water op. Deze dag op het water kunt u op verschillende manieren invullen. U kunt ervoor kiezen de hele dag op het water door te brengen, maar u kunt ook een vaarpauze nemen met bijvoorbeeld boerengolf of paintball.

Skûtsje arrangement

Bij het Skûtsje arrangement stapt u aan boord van een echt Fries zeilschip. Een ervaren schipper neemt u mee over de Friese wateren en u kunt zelf lekker ontspannen genieten van de prachtige ervaring en omgeving. Aan boord van het Skûtsje kunt u tijdens het varen genieten van een lunch, maar u kunt er ook voor kiezen om te picknicken op een eilandje.

Uw uitje op maat

Alle arrangemente kunnen naar eigen wens ingericht worden. Alles is aan te passen naar uw wensen en past in elk budget. Wanneer u inforamtei wilt over een arrangement of mogelijkheden met ons wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zetten graag samen met u alle mogelijkheden op papier.

Sailingcenter Langweer
Pontdijk 8C
8525GG  Langweer
Tel: 0513-412052
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sailingcenter Langweer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: