Home
Facebook Instagram Twitter

@Sail Yachtingbootverhuur van 30 tot 50 ft voor op het IJsselmeer

Bootverhuur op het IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer? @Sail Yachting heeft een vloot van 14 unieke zeiljachten. @Sail Yachting met Frans Sytsma als eigenaar is ontstaan door het samenvoegen van Silberkuhl Yachtcharter en Poule Yachting. In 2014 heeft Frans Sytsma het bedrijf Silberkuhl Yachtcharter overgenomen waar Ralf (de oprichter) maar liefst 14 jaar aan het roer stond. Na een overname van het bedrijf Poule Yachting in Workum is @Sail Yachting geboren. Poule Yachting werd sinds 1992 gerund door familie Henneböhl met een vloot van 10 prachtige Bavaria zeiljachten. Nu beide bedrijven zijn samengevoegd is er een fantastische vloot van 16 zeiljachten ontstaan, variërend van 30 ft tot 50 ft die door het team van @Sail Yachting voor u in top conditie worden gehouden. 

Zeer compleet uitgeruste zeiljachten

Alle zeiljachten zijn uitgerust met alle vereiste veiligheidsmiddelen om zowel op het binnenwater als ook op de Noordzee te kunnen zeilen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid. Verder zijn de zeiljachten zeer compleet uitgerust om u een zo plezierig mogelijke zeilvakantie te bezorgen.

Sail Yachting staat voor u klaar!

@Sail Yachting helpt u graag bij het plannen van een onbezorgde vaarvakantie en het zoeken naar het best passende schip voor u en uw familie of vrienden. Komt u binnenkort op de steiger in Workum?

@Sail Yachting
Suderseleane 25a
8711GX  Workum
Tel: 0620131993 / 0515-542292
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij @Sail Yachting
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: