Home
duits fries Last minute

Noordkaperverhuurzeilen op het IJsselmeer met een Noordkaper

Noordkaper | Zeiljacht huren | Platbodem zeilen

Op zoek naar unieke bootverhuur voor op het IJsselmeer? Noordkaperverhuur verhuurt mooie en goed onderhouden Noordkapers (Noordkaper 22 visserman / platbodem uitvoering en Noordkaper 31 visserman / platbodem uitvoering. Onze prachtige Noordkapers worden verhuurt vanaf de jachthaven/camping "De Kuilart" te Koudum, direct aan het meer de Fluessen, centraal gelegen in het Friese merengebied. Ook is het maar op één uur varen van het IJsselmeer af!

Maak een prachtige zeiltocht

Voor een langer verblijf aan boord kunt u een schitterende zeiltocht maken over de Friese meren en kanalen. Wilt u het ruimere water op? Op circa 1 uur varen vanaf de Fluessen kunt u via Stavoren het IJsselmeer bereiken en vandaaruit eventueel verder zeilen naar de Wadden. Ook voor weekend- en dagtochten is "De Kuilart" een prima startpunt gezien de ligging middenin het Friese merengebied en op maar 1 uurtje varen van het IJsselmeer.

Ervaren hoe het is om met een Noordkaper te zeilen?

Wilt u graag eens ervaren hoe het is om met een Noordkaper te zeilen? Wij bieden u hiervoor de mogelijkheid! Bij ons kunt u een introductiedag boeken (indien u wenst met gratis gedeeltelijke of gehele begeleiding). U betaalt voor deze introductiedag de geldende dagprijs. Wanneer u na deze introductiedag besluit een vervolgboeking te maken van minimaal een weekend of drie dagen, dan ontvangt u de helft van de huurkosten van de introductiedag terug. Introductiedagen worden alleen doordeweeks aangeboden en als de overige verhuuractiviteiten dit toelaten.

Noordkaperverhuur
De Kuilart 1
8723CG  Koudum
Tel: 0651820172
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Noordkaperverhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: