Home
Facebook Instagram Twitter

Sailingcenter Langweer uw vaarvakantie op het IJsselmeer

Bootverhuur voor op het IJsselmeer

Sailingcenter Langweer verhuurt vanuit het altijd gezellige Langweer unieke zeiljachten en de Vri-Jon 1200. Langweer ligt in het hart van het Friese merengebied, waardoor u gemakkelijk alle kanten op kunt varen. Wist u dat Langweer ook op maar 40 minuten varen ligt van het IJsselmeer?

Onze verhuurvloot

Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod zeiljachten. Natuurlijk kunt u bij ons de Polyvalk huren, maar onze verhuurvloot gaat verder dan dat. Ons grootste zeiljacht telt 44 voet en biedt plaats aan maar liefst 8 personen! Tussen de Polyvalk en de Feeling 44 zit nog een zeer ruim aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld denkne aan de uiterst sportieve Sportina 25 of aan de compleet uitgeruste Delphia 31. Wilt u droogvallen op het Wad? Onze Feeling zeiljachten zijn hier uitermate geschikt voor net als veel van onze andere zeiljachten met variabele diepgang. Uniek in onze vloot zijn twee type zeiljachten onder de 30 voet met inboard dieselmotor en stahoogte binnen: De New Classic 850 en de Balt Yacht 27. Laat u verrassen door de ruime keus aan jonge en goed onderhouden zeiljachten.

Vri-Jon 1200

Naast de zeiljachten verhuren we de Vri-Jon 1200, genaamd Korina. Dit luxe motorjacht is geschikt voor maximaal 8 personen en is van alle gemakken voorzien. Een perfect jacht voor de Friese meren, maar ook voor het IJsselmeer. Het jacht beschikt over 3 hutten, 2 badkamers en 2 zithoeken (1 daarvan kunt u nog ombouwen tot een tweepersoonsbed). Door de boeg- en hekschroef wordt manoeuvreren in kleine havens erg eenvoudig.

Pontdijk 8C
8525GG  Langweer
Tel: 0513-412052
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sailingcenter Langweer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: