Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Tornado Sailing Makkumluxe bootverhuur voor op het IJsselmeer

Delphia zeiljachten

Het huren van een eersteklas Delphia zeiljacht vanuit Makkum (Friesland) doet u bij Tornado Sailing Makkum. Wij beschikken over unieke bootverhuur voor op het IJsselmeer, Waddenzee of de mooie Friese meren. Wij bieden met de jachtverhuur van de Delphia midzwaard de mogelijkheid tot droogvallen op de Waddenzee.

Voor iedere zeiler een boot

Een uniek zeiljacht huren voor een onvergetelijke zeilvakantie op het IJsselmeer, Friesland, Friese of Duitse Waddeneilanden met de mogelijkheid om droog te vallen op de Waddenzee. Tornado Sailing heeft voor iedere zeiler een boot. Wij hebben een unieke vloot jachten: Luxe en sportieve polyester zeiljachten van 9 tot 14,5 meter, velen met midzwaard, of korte kiel, ideaal voor Friesland, IJsselmeer of droogvallen op de Waddenzee. U vaart altijd in een uniek en goed onderhouden zeiljacht. Onze vloot bestaat uit luxe en jonge schepen van 31 tot 47 ft. (bouwjaar 2011 t/m 2018).

24 uur servicedienst

Ontspanning zonder sores. Een jacht voor een ieder en sportieve ontspanning met een 24 uur servicedienst, ook in de weekenden. Dat is onze bedrijfsfilosofie. We zien u graag vele malen weer terug. Kom eens kijken hoe we dat in praktijk brengen!

Tornado Sailing Makkum
De Stienplaat 5a
8754HE  Makkum
Tel: 0515-559222
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Tornado Sailing Makkum
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: