Home
duits fries Last minute

Watermerk Yachtcharterluxe bootverhuur voor op het IJsselmeer

Varen op het IJsselmeer

Onze luxe motorjachten zijn uitermate geschikt voor op het IJsselmeer. Met onze persoonlijke service en aandacht geniet u van een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland en omstreken. Wij verhuren comfortabele en luxe jachten vanuit Heerenveen. Heerenveen ligt in Zuidoost Friesland en vormt een belangrijke schakel tussen de Friese meren en de wateren in Noordwest Overijssel, zoals de Weerribben en de meren rond Giethoorn. Tevens vormt Friesland een prima uitvalsbasis voor de Turfroute. Het hart van het Friese watersportgebied ligt op een uur varen van onze jachthaven.

Varen zonder vaarbewijs

Watermerk Yachtcharter verhuurt jachten die korter zijn dan 15 meter, waardoor ze zonder vaarbewijs gevaren mogen worden. Wij hebben de schepen zo comfortabel mogelijk uitgerust en ingericht, zodat u een onbezorgde 
vaarvakantie heeft. Zo hebben alle motorboten een boegschroef. De grotere boten hebben zelfs een boeg- en hekschroef. Verder zijn de boten voorzien van 230 volt aansluitingen en een omvormer. U heeft zo altijd stroom voor o.a. het koffiezetapparaat, de tv, de magnetron en bijvoorbeeld het laden van uw mobiele telefoon.

Watermerk Yachtcharter
Wetterwille 35
8447GB  Heerenveen
Tel: 0647084666
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Watermerk Yachtcharter
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: