Home
duits fries Last minute

Zijlmans Bootverhuurfluisterstil varen met een electrosloep

Varen met bootverhuur Drimmelen

Een bootje of electrosloep huren in de Biesbosch doet u natuurlijk bij Bootverhuur Drimmelen! Niets is mooier dan met een boot door de wateren van de Biesbosch varen. Vooral met lekker weer is dit natuurgebied ideaal voor het huren van een bootje. 

Om de Biesbosch op z'n mooist te zien, is een bootje huren zeker een must! Bootverhuur Drimmelen is tot april 2019 van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 - 17.00 uur. U kunt uw boot zowel telefonisch als online bij ons reserveren. Bekijk ons aanbod en huur direct een boot online. 

Onbezorgd bootje huren Biesbosch

Ga relaxen op een elektrische sloep of met de gehele familie op een ponton boot. Is de zon te fel of schuilt u liever voor de regen? Dan is de kajuitboot ideaal. Op een kajuitboot heeft u de mogelijkheid om onder een afdak te zitten terwijl u vaart. Voor elke gelegenheid of dagje uit kunt u bij ons een bootje huren. 

Stel uw eigen arrangement samen

Stel uw eigen arrangement bij Bootverhuur Drimmelen samen. Vrijwel alles is mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij bezorgen u een onvergetelijke dag. 

Zijlmans Bootverhuur
Havenkade 1
4924 BC  Drimmelen
Tel: 0162-686876
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Zijlmans Bootverhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: