Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Sloep & Meertoeren over de Zeeuwse meren met de Fox 22

Fox 22 huren in Zeeland

De Zeeuwse wateren zijn ideaal om een dag of langer met een Fox 22 te gaan zeilen. Wij verhuren goed uitgeruste Fox 22 zeilboten voor 2 tot 5 personen (slaapplaats voor 4) voor een hele dag of langer. De Fox 22 is uitgerust met een buitenboordmotor, rolfok en een inventaris voor 4 personen. Als je de boot voor een dag huurt, kan je op je gemak het gehele Veerse Meer rondzeilen. Er zijn aan het Veerse Meer verschillende aanleg mogelijkheden nabij strandjes, eilanden en restaurants om te zwemmen, een hapje te eten of te drinken. Met genoeg zeilervaring kan je met de Fox ook op de Oosterschelde of het Grevelingenmeer varen.

Zeilen door Zeeland

Op het Veerse meer zijn diverse havens en eilanden waar je kan overnachten en in de thuishaven Kortgene heb je natuurlijk altijd je vaste ligplaats. Op bijna alle eilandjes zijn eenvoudige toiletten aanwezig. Via de sluis vaar je zo de Oosterschelde op naar bijvoorbeeld de plaatsen Goes, Zierikzee, Yerseke of het Grevelingenmeer. 

Meer informatie

Wij geven voor vertrek uitleg over de boot en het vaargebied en je krijgt een vaartkaart mee. Voor kinderen en volwassen zijn er op verzoek gratis zwemvesten beschikbaar. Een vaarbewijs heb je niet nodig, enige zeilervaring wel. Kijk voor meer informatie op onze website.

 

Sloep & Meer
Veerdam 5
4484NV  Kortgene
Tel: 0113-216120
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sloep & Meer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: