Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Yachtcharter Lemmerprachtige friendship verhuur in Friesland

Fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten

Een jacht huren in Friesland? Kom dan naar Yachtcharter Lemmer. Wij hebben een fijne en gebruiksvriendelijke friendship verhuur, maar wij verhuren ook jachten van het merk Bavaria van 7 tot 15 meter. En wij verhuren diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland. Onze vloot bestaat uit 40 bavaria jachten en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. De zeiljachten vanuit Lemmer worden verhuurd vanuit 3 verschillende jachthavens. 

Uitgebreide uitleg

Een prachtig jacht huren bij Yachtcharter Lemmer? Dan krijgt u een zeer uitgebreide uitleg over het zeiljacht en tevens wordt er geoefend met de bediening van de zeilen, ook de laatste stand van zaken betreffende het vaargebied met behulp van recente vaarkaarten en pilots komen aan de orde. 

Zeiltochten in Friesland

Vanaf de vertrekhavens bestaat de mogelijkheid om tochten te maken op de Friese meren of op het IJsselmeer. U kunt bijvoorbeeld naar de prachtige schilderachtige vissersdorpjes van de vroegere Zuiderzee, de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee-West gaan. 

Uw favoriete jacht online boeken

U kunt uw favoriete zeiljacht direct boeken op onze website. Wij hebben regelmatig lastminute aanbiedingen en voor de vroegere boekers geven wij een extra (vroeg)boekkorting. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

Yachtcharter Lemmer
Plattedijk 16b
8531PC  Lemmer
Tel: 0653901714 / 0514-560375
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Lemmer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: