Home
duits fries Last minute

Groepsaccommodatie De Morraovernachten en het water op

Groepsaccommodatie aan het water

Onze oude zuivelfabriek is gevestigd in Hemelum, Zuid-west Friesland. Een prachtig gebied met water tot aan de deur. Het glooiende landschap van Gaasterland in combinatie met het IJsselmeer maken dit gebied bijzonder geliefd. En dat op slechts max. 90 min. van de Randstad. Een groepsaccommodatie huren en de volgende dag het water op? Wij bieden je de gelegenheid.

Alles is mogelijk

Het unieke aan onze groepsaccommodaties zijn, naast de ligging, de onbeperkte mogelijkheden. Van een huwelijk aan het water, tot een actief bedrijfsuitje. Van een romantisch weekend voor twee, tot een scholen-groep van meer dan 200 personen. Wij kunnen alles op maat aanbieden. Heb je een idee voor een verblijf of feest? Leg het aan ons voor en je zult verrast zijn over de mogelijkheden.

Geworteld in de watersport

De Morra is geworteld in de watersport. Uit liefde voor het water zijn we ons bedrijf begonnen. De zeilschool-tak is al jaren een gevestigde naam in de branche. We ademen een sportieve, gezellige sfeer met oog voor detail en attentheid. Onze boten worden dan ook continu geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. De locatie en bijzondere sfeer zorgen voor een bijzondere tijd.

Groepsaccommodatie De Morra
Buorren 31
8584VC  Hemelum
Tel: 0514-581666
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Groepsaccommodatie De Morra
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: