Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Blokhutboot.nlvoor een onvergetelijke ervaring op het water!

Ga op avontuur op een van onze bijzondere locaties

Bij Blokhutboot.nl kun je terecht voor een varende vakantie in eigen land. De echte thuishaven van Blokhutboot.nl is het rivierengebied van Heerewaarden, beter bekend als de Bommelerwaard. Er zijn nog drie locaties waar je met de blokhutboot kunt vertrekken: De Biesbosch, de Linge en de Gouden Ham.

Een mooie vakantie vanaf het water

Zijn jullie op zoek naar een unieke vakantie? Willen jullie eens wat anders dan de camping, het strand of een all-inclusive resort? Huur dan een Blokhutboot en ontdek een van onze mooie locaties vanaf het water! Met onze blokhutboot kun je aanmeren waar je maar wilt en genieten van de ultieme vrijheid die varen en overnachten in de natuur je te bieden heeft. Je vaart zelfstandig naar de meest afgelegen plekjes midden in de natuur, bezoekt prachtige stadshaventjes of geniet van de rust in een van de vele zandgaten en natuurgebieden. 

Een uniek concept in Nederland

Een blokhutboot is niet zomaar een blokhut op een boot. Dit familie concept is uniek in Nederland! De blokhutboot is geschikt voor jong en oud en iedereen mag ermee varen die 18 jaar of ouder is. Je hebt geen vaarbewijs of andere papieren nodig om met een blokhutboot te gaan varen. Aan boord kun je comfortabel verblijven met zo'n 4 à 5 personen. Zo is er onder andere een tweepersoonsbed, een dubbele bank welke om te bouwen is tot 2 slaapplaatsen en de vijfde kan makkelijk salpen op een eigen meegebracht luchtbedje. Ook zijn huisdieren tegen een kleine vergoeding van harte welkom. 

Meer informatie

Heb je nog vragen? Dan kun je het contactformulier op deze pagina invullen of belen naar onderstaande telefoonnummers tijdens kantooruren:

Kantoor: 0487-573350
Inge: 0648474288
Glenn: 0642199171
Kees: 0653102907

Blokhutboot.nl

  De Linge, Bommelerwaard, De Gouden Ham en De Biesbosch
Tel: 0487-573350
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Blokhutboot.nl
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: