Home
duits fries Last minute

Blokhutboot.nlunieke accommodaties op het water

Ga op avontuur en boek deze unieke accommodatie!

Uniek in Nederland! Vaar zelf naar de mooiste plekjes in de natuur met deze Blokhutboot. Avontuurlijk overnachten, en zelf je uitzicht bepalen! De blokhutboten zijn geschikt voor vier tot vijf personen en mogen door iedereen vanaf 18 jaar worden bestuurd. Er is geen vaarbewijs nodig! Je krijgt een uitgebreide instructie bij vertrek. Er is een ruim terras, uitgebreide keuken, een toilet met wastafel en zelfs een buitendouche met warm water. Slapen doe je op een comfortabel bed. Niet slecht voor een boot van slechts 8.5 meter. Dit avontuur zal je lang bijblijven, de beleving op het water met de natuur en dieren om je heen geeft je rust en nieuwe energie.

Een prachtige vakantie vanaf het water

Avontuurlijk overnachten, en zelf je uitzicht bepalen! Er zijn 4 verschillende vaargebieden waar je kan gaan varen met de Blokhutboot, het mooie rivierengebied de Bommelerwaard, het grootste zoetwatergetijde gebied van Europa de Biesbosch, Varen door de fruitschuur van Nederland de Linge en de combi van prachtige natuur en recreatie De Gouden Ham.

Een bijzonder concept in Nederland

Met de Blokhutboot kun je overal waar je maar wilt aanmeren en overnachten: in een leuk stadshaventje, aan een mooi afgelegen strandje of midden in de natuur. Je kunt lekker zwemmen, vissen of varen met de meegeleverde kano. Het huren van een blokhutboot staat garant voor plezier voor het hele gezin of je vriendengroep, ook je huisdier mag mee tegen een kleine vergoeding. 

Meer informatie

Heb je nog vragen? Dan kun je het contactformulier op deze pagina invullen of bellen naar onderstaande telefoonnummer tijdens kantooruren:

Kantoor: 0487-573350

Blokhutboot.nl

  De Linge, Bommelerwaard, De Gouden Ham en De Biesbosch
Tel: 0487-573350
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Blokhutboot.nl
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: