Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Yachtcharter Sneekpraktische en zeer comfortabele houseboat

Houseboat huren in Friesland

Geniet van het ultieme vakantiegevoel met onze houseboat! Een unieke ervaring om samen met uw gezin, partner of gezelschap te genieten van de meest bijzondere plekjes op het water met maximaal comfort. Het leven op het water is geweldig en Friesland biedt daartoe verschillende mooie locaties. Of u nu op zoek bent naar de rust en de prachtige natuur of dat u liever de gezelligheid van de haven opzoekt, Friesland biedt voor ieder wat wils.

Praktisch en comfortabel

Onze houseboat is praktisch en comfortabel en biedt ruimte aan 6 personen. De woonruimte is voorzien van een moderne keuken en biedt tevens toegang tot het 'terras aan het water'. Door het vele glas rondom kunt u volop genieten van de natuur en de schoonheid om u heen. Met de houseboat kunt u gerust een week aan boord vebrlijven zonder een haven op te zoeken. De boot is volledig autonoom en dat maakt dat u er echt even uit bent. Desgewenst met bijbootje, sloep en/of sup-boards voor extra vaarplezier. 

Geniet op het water met de ruimte en comfort van thuis

U mag de boot zelf varen, hiervoor is wel ervaring vereist. Voor de houseboat heeft u echter geen vaarbewijs nodig. Ziet u het niet zitten om zelf te varen? Dan bieden wij kosteloos een vaarservice aan. Indien u de houseboat een midweek of weekend huurt, verblijft u op één vaste locatie. Bij het huren van een week is een enkele verplaatsing kosteloos inbegrepen. Wilt u een extra verplaatsing? Dan is dit mogelijk tegen betaling. 

Yachtcharter Sneek
Jan Kuiperweg 5-7
8606KD  Sneek
Tel: 0515-438383
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Sneek
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: