Home
duits fries Last minute

Jachthaven Ossenzijljachthaven op de rand van de Weerribben

Centraal gelegen tussen Friesland en Overijssel

Jachthaven Ossenzijl ligt centraal tussen Friesland en Overijssel, op de rand van de Weerribben en de Kalenbergergracht. We hebben een ruim opgezette jachthaven, de ideale uitvalsbasis voor een vaarvakantie in de kop van Overijssel of de Friese meren. U kunt onze jachthaven prima bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Jachthaven Ossenzijl is perfecte locatie voor een korte of lange vaarvakantie op een schip.

Havengebouw en sanitaire voorzieningen

Omgeven door veel groen, biedt Jachthaven Ossenzijl alles wat u van een luxe jachthaven mag verwachten. Het centrale havengebouw beschikt over uitgebreide sanitaire voorzieningen met wasmachine en wasdroger. Daarnaast biedt dit gebouw ruimte aan horeca met een beschut terras. 

40 ruime ligplaatsen

Onze mooie jachthaven beschikt over 40 ruime ligplaatsen, met aansluiting voor walstrom en CAI (radio en TV). Er zijn vaste plaatsen voor waterinname en op het gehele terrein kunt u gebruik maken van draadloos internet. 

Overdekte haven

Naast onze jachthaven vindt er een overdekte jachthaven plaats met maar liefst 48 ligplaatsen. De ideale locatie om uw schip af te meren en te beschermen tegen weer en wind. Het summum van luxe is te vinden in de 15 schiphuizen met eigen garage. 

Jachthaven Ossenzijl
Burgemeester van der Veenweg 26A
8376HH  Ossenzijl
Tel: 0561-478100 / 0610104424
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Jachthaven Ossenzijl
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: