Home
duits fries Last minute

Brug Jachtverhuurcompleet uitgeruste kajuitzeiljachten

Kajuitzeiljacht huren direct aan het IJsselmeer en Markermeer

Brug Jachtverhuur Lelystad verhuurt kajuitzeiljachten vanuit Deko Marine aan de oostzijde van het IJsselmeer. Wij verhuren perfect onderhouden en compleet uitgeruste (wedstrijd)zeiljachten waarmee u direct het IJsselmeer/Markermeer op kunt varen. De kajuitzeiljachten die u kunt huren bij ons variëren van 26 tot 45 ft. De merken die wij voeren zijn: Bavaria, Jeanneau, Beneteau en Friendship. Al deze boten worden u tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen aangeboden.

Moderne jachthaven

De moderne jachthaven is voorzien van luxe sanitaire voorzieningen met gratis warme douche. Op de haven zit een gezellige bistro waar u ook ’s middags onder het genot van een drankje kunt uitkijken over het IJsselmeer. Uw auto kunt u gratis parkeren op het ruime terrein.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel evenals een gedegen uitleg van het schip. U kunt bij ons terecht voor een zeilvakantie met familie of vrienden maar ook voor teambuilding dagen en bedrijfsuitjes. Neem gerust contact met ons op want alles is bespreekbaar!

Brug Jachtverhuur
Parkhaven 117
8242PH  Lelystad
Tel: 0615882260 / 0653848268
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Brug Jachtverhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: