Home
Facebook Instagram Twitter
duits fries Last minute

Nedersailgoed onderhouden kajuitzeiljachten in Lemmer

Een kajuitzeiljacht huren bij Nedersail vanuit Lemmer, Friesland

Tijdens het zeilseizoen is er in het charmante vissersdorpje Lemmer van alles te doen. De gezellige terrasjes, bars, winkels en restaurants liggen veelal aan het water en bieden een prachtig uitzicht aan de vele schepen die voorbijkomen.

Nedersail beschikt over een steiger in de buitenhaven van Lemmer. Vanaf je gehuurde kajuitzeiljacht of motorboot is het slechts 200 meter lopen naar de verschillende supermarkten en 400 meter naar de binnenstad. Op slechts 5 minuten lopen ligt het mooie strand van Lemmer, inclusief beachclub en diverse watersportmogelijkheden.

Voor het huren van de boot is geen vaarbewijs nodig maar je moet wel ervaring hebben met het varen van vergelijkbare boten.

Lemmer is een prettige rustige haven om te liggen. Vanuit deze haven kun je direct met je zeilboot of motorboot het IJsselmeer opvaren zonder sluizen of bruggen. De binnenwateren van Friesland en de Waddeneilanden zijn ook prima bereikbaar. Tochtje naar Amsterdam of zelfs de oversteek naar Engeland of de Oostzee behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Een kajuitzeiljacht of motorboot huren doe je bij Nedersail!

 

Nedersail
Vuurtorenweg 10
8531HJ  Lemmer
Tel: 0646852583
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Nedersail
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: