Home
duits fries Last minute

Bootverhuur Blauwestadkanoverhuur voor maximaal drie personen

Kano huren in Groningen

De provincie Groningen is met haar vele riviertjes, kanalen en meren erg geschikt voor kanovaarders. Het Blauwestadgebied leent zich daar ook uitstekend voor. Vanuit de jachthaven van Midwolda kunt u bij rustig weer het Oldambtmeer oversteken, de woongebieden van Blauwestad verkennen of naar Finksterwolde en Beerta varen. Is het weer iets te onstuimig? Vanuit onze jachthaven vaart u ook zo via de Blauwe Passage naar Nieuwolda en het Termunterzijldiep. 

Canadese kano voor 2-3 personen

De Canadese kano is een ruime open kano voor 2 tot 3 personen. Iedere opvarende krijgt een eigen steekpeddel, waarmee de kano voortbewogen en bestuurd kan worden. Het dragen van een zwemvest is bij het huren van een kano verplicht. Deze krijgt u gratis van ons mee.

Kajak voor 1 persoon

Een kajak is een kano voor 1 persoon die wordt voortbewogen en bestuurd met een dubbele peddel. Het dragen van een zwemvest is bij het huren van een kajak verplicht. Deze krijgt u gratis van ons mee. 

Vaargebied 

Met onze kano's kunt u leuk de woonwijken van Blauwestad verkennen. Als er niet teveel wind staat is lekker peddelen op het Oldambtmeer in de provincie Groningen ook heerlijk. Dit meer met een oppervlakte van zo'n 800 hectare is groter dan het Zuidlaardermeer, Paterswoldsemeer, Leestermeer en Schildmeer.

Bootverhuur Blauwestad
Strandweg 1
9681 BK  Midwolda
Tel: 06-52307528
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Bootverhuur Blauwestad
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: