Home
duits fries Last minute

HM-Yachtrentalvaren met een unieke motorboot op de Maas

Jachtwerf en jachtverhuur

Een unieke motorboot huren? Dan ben je bij HM YachtRental aan het juiste adres! Dit bedrijf zit in de provincie Brabant in het plaatsje Katwijk in de Gemeente Cuijk. Wij verhuren stalen motorboten die gemaakt zijn door de gebroeders Vissers. Deze schepen zijn van vele gemakken voorzien, doordat deze ontworpen zijn met de vele ervaringen van het verhuren. De verhuur van onze boten loopt via de nieuwe site HMYachtrental.nl daar kun je de verhuur jachten bekijken onder vloot.

Een stalen jacht word verhuurd met complete Inventaris zoals borden, bestek en koffieapparaat. Onze verhuur boten zijn bijna allemaal voorzien van boeg en hekschroef. Daarom zijn onze verhuur schepen ook fijn om te varen en als je een jacht wilt huren en je hebt weinig ervaring, geven we eerst een korte Introductie voor de bediening en het varen van de gehuurde boot die je gehuurd hebt. Wij willen graag als iemand een schip huurt, dat hij met vertrouwen weg vaart.

Geniet van je vaarvakantie met een jacht van HM-Yachtrental

Door de centrale ligging van onze thuishaven op de splitsing van Brabant, Gelderland en Limburg is het ideaal om vanuit Cuijk jouw vaarvakantie te starten! ca. 15 km ten zuiden van Nijmegen. De haven heeft een directe verbinding met de Maas. Je kunt vanuit hier zowel in zuidelijke richting (Zuid-Limburg en België), in westelijke richting (Biesbosch en Zeeland) als in noordelijke richting (Hollandse en Friese meren) varen. Ideaal voor tochten van een of meerdere weken, maar ook voor een weekend of midweek kun je van hier uit een prachtige tocht maken.

Er kan het gehele jaar doorgevaren worden

Alle motorjachten zijn voorzien van verwarming waardoor het gehele jaar door gevaren kan worden. Zelfs in de windermaanden omdat in dit gebied ook dan de sluizen en bruggen normaal bediend worden. 

HM-Yachtrental
Keersluisweg 15
5433 NM  Katwijk (bij Cuijk)
Tel: 0412-642434 / 0614519499
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij HM-Yachtrental
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: