Home
duits fries Last minute

Natural YachtsElektrisch varen op een luxe motorboot

Natural Yachts 100% elektrische motorboten

Natural Yachts verhuurt moderne, luxe en 100% elektrische motorboten met open kuip. Ervaar het elektrisch varen en geniet van duurzaam comfort op één van onze jachten. We verwelkomen u graag voor een onvergetelijke vaarvakantie in Nederland!

Northman 1200 Electric

De Northman 1200 Electric is een 100% elektrisch motorjacht voor maximaal 6 personen. Dit luxe jacht biedt veel comfort, heeft een groot zonnedek lounge op het dak, een bank op het voordek en een sofa met een beweegbare rugleuning op het achterdek. Geniet van de zon, rust en natuur in de prachtige open kuip. De Northman 1200 Electric is uitgerust met een moderne keuken. Het motorjacht heeft 3 hutten voor 2 personen en 2 badkamers met elk een toilet, wastafel en douche. Ook beschikt de boot over een proportionele boeg- en hekschroef. 

Bekijk hier een video om een indruk te krijgen van de Northman 1200 Electric: 
https://youtu.be/7OMKpgXOrzw

Northman Nexus Revo 870 Cabrio Electric

Deze stoere en sportieve kajuitboot is uitgevoerd met een cabriolet die u flexibel kunt inzetten om zo optimaal van het buitenleven te kunnen genieten. De Nexus Revo 870 Cabrio Electric is 100% elektrisch en is voorzien van een long-range batterijpakket waarmee u zo'n 50 tot 75 km kunt varen, zonder bij te laden. Benedendeks is er een ruime woonkamer, badkamer met toilet en wastafel en een keuken met inductiekookplaat. Er zijn twee comfortabele hutten aan boord voor twee personen, een gezellige zithoek en een grote eettafel. 

Hier kunt u een video bekijken van de Nexus Revo 870 Cabrio Electric: 
https://youtu.be/e2azzrraAAQ

Northman Nexus Revo 870 Hardtop Electric & Solar powered

De Nexus Revo 870 Hardtop Electric is geschikt voor maximaal 4 personen. Deze elektrische motorboot heeft een stijlvol interieur waarbij ruimtelijkheid en comfort kenmerkend is. De Nexus Revo 870 heeft een open kuip en is voorzien van een moderne keuken, badkamer en twee afsluitbare hutten met elk een tweepersoonsbed. Geniet van een ontspannen en duurzame vaarvakantie in het waterrijke Nederland!

Hier kunt u een video van de Northman Nexus Revo 870 Hardtop Electric & Solar powered bekijken:
https://youtu.be/Yohb-h5vY6g 

X Shore 1 Top Electric

De X Shore 1 Electric is een echte eyecatcher! Op deze duurzame tender kunt u met 2 personen overnachten. De elektrische daycruiser van X Shore heeft uitstekende vaareigenschappen en is door de beperkte doorvaarthoogte en diepgang zeer geschikt voor de Nederlandse wateren. 100% elektrisch varen met de X Shore 1 Electric is een unieke belevenis. Geniet van stille en emissievrije vaartochten!

Bekijk hier een video om een indruk te krijgen van de X Shore 1 Top Electric:
https://youtu.be/37QpDQ4rZK0

Natural Yachts
Repelweg 6
8316 PV  Marknesse / Vollenhove
Tel: 0515-227017
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Natural Yachts
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: