Home
duits fries Last minute

Ottenhome Heegmotorjacht huren, met of zonder vaarbewijs

Motorjacht huren

Onze moderne, gezellige jachthaven is uitgerust met een mooi zeilcafé, sanitair en een haardvuur. De haven ligt op zo’n 10 minuten varen van het Heegermeer en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele idyllische dorpen van Friesland. 

Bent u opzoek naar een fijn motorjacht waarmee u een onbezorgde vaarvakantie kunt beleven? Dan bent u bij Ottenhome Heeg aan het juiste adres. Ottenhome Heeg biedt verschillende soorten motorjachten aan voor zowel de korte als langakantie.

RiverCruise 31

Compact motorjacht voor 2-4 personen. De RiverCruise 31 combineert het comfort en de vaareigenschappen van een luxe jacht met de mogelijkheden van een stoere sloep. Zeer compleet uitgerust voor lange tochten en een prettig verblijf aan boord. De lage doorvaarthoogte maakt het mogelijk de Elfstedenroute te varen.

RiverCruise 35

Deze motorboot is net een maatje groter dan de RC 31. Met een lengte van 10.60 mtr. en een breedte van 3.50 meter beschikt de RC 35 over voldoende ruimte en bewegingsvrijheid voor 5 personen. Het interieur is zeer ruim, comfortabel, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Een sportief een stijlvol motorjacht voor het hele gezin!

RiverCruise 35 Cabin Launch

Dit stijlvolle schip met mooie klassieke lijnen zorgt voor veel bekijks op het water. Geschikt voor 4 personen en van alle gemakken voorzien. Met zonnedek en zwemplateau om optimaal te kunnen genieten van het mooie weer!

Oostvaarder Kotter 10.90 OK

Dit schip is uitermate geschikt voor de langere vaarvakantie in binnen- en buitenland. Met een doorvaarthoogte van slechts 2,45 mtr. kun je zonder brugproblemen genieten van de mooiste routes. De kotter biedt slaapplaats aan 5 personen en is van alle gemakken voorzien.  

Oostvaarder Kotter 9.50 OK

Dit zusje van de Oostvaarder Kotter 10.90 is een heerlijk schip om samen mooie vaartochten te maken. De overgang kuip-salon is gelijkvloers, waardoor een zeer ruime toegankelijkheid van de salon naar de kuip ontstaat. De boot is geschikt voor 2-3 personen en is voorzien van heteluchtverwarming en een ruime sanitaire hut met toilet.

Re-line 1150

Dit klassieke schip met first class captains cabin is geschikt voor de hele familie. Met 6 slaapplaatsen en een uitgekiend interieur layout biedt het schip voldoende ruimte aan gezin, familie of vrienden. De volwaardige, ruime kombuis is voorzien van alle gemakken zoals u die thuis gewend bent. Bovendien is dit schip vaarbewijs vrij te huur.

Vri-Jon Contessa

Royaal schip voor vier tot zes personen (twee badcellen met toilet en wastafel, een daarvan met douche), met een echte first-class captains cabin. Bijzonder mooi interieur. Met hydraulische boeg- en hekschroef. Uitermate geschikt voor de langere vaarvakantie en zonder vaarbewijs te huur.

Ottenhome Heeg
De Draei 3
8621CZ  Heeg
Tel: 0515-442898
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Ottenhome Heeg
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: