Home
Facebook Instagram Twitter

Yacht Charter Urkmotorjacht huren voor een zalig vakantiegevoel

Yacht Charter Urk, voor een onbezorgde vaarvakantie

De Sleutel voor een heerlijke vakantie op het water. Op het schilderachtige, voormalige eiland, Urk in Flevoland kunt u een bijzondere motorjacht huren. Zodra u aan boord stapt van één van de prachtige motorjachten van Yacht Charter Urk overvalt u een zalig vakantiegevoel. U hebt de vrijheid uw eigen route uit te stippelen. Wordt het een tocht op de Friese meren, de rust van de Flevolandse vaarwegen of wilt u de schoonheid ervaren van de Loosdrechtse plassen in het hart van Nederland? Urk ligt centraal in Nederland watersportland. Vrijwel alle waterrijke gebieden in Nederland liggen binnen vaarafstand.

Wij staan voor u klaar

Yacht Charter Urk is een familiebedrijf. Alle medewerkers voelen zich nauw bij de onderneming betrokken. Dit houdt in dat wij ten allen tijde voor u klaar staan. U krijgt een goede uitleg aan boord. Desnoods varen we mee tot en met de eerste sluis. Een vaarbewijs is niet nodig. Na onze instructie kunt u veilig en vertrouwd het water op. Bij Yacht Charter Urk houden we zelf van watersport en zullen we er alles aan doen om u van een fantastische en onbezorgde watersportvakantie te kunnen laten genieten.

Boek nu uw droomvakantie op het water!

Yacht Charter Urk is lid van de HISWA, de brancheorganisatie van de Nederlandse watersportbedrijven. Dit betekent voor u als huurder, dat u alleen te maken krijgt met de klantvriendelijke HISWA-algemene voorwaarden huur en verhuur pleziervaartuigen. Dat geeft een grote zekerheid, want uw rechten en plichten staan daarin helder en duidelijk omschreven.

Yacht Charter Urk
Keteldiep 13
8321MH  Urk
Tel: 0617042704
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yacht Charter Urk
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: