Home
duits fries Last minute

Yachtcharter de Waterpoortunieke motorjachten zonder vaarbewijs

Uw vakantie begint bij Yachtcharter de Waterpoort

Hartelijk welkom bij Yachtcharter de Waterpoort Sneek, voor genieten en ontspannen op een van onze motorjachten. Wij hebben verschillende schepen in de verhuur, voor elk wat wils, van groot tot klein. Onze vloot bestaat uit motorjachten variërend in de lengte tussen 10 en 15 meter. De motorjachten bieden accommodatie van 2 tot maximaal 12 personen. De watervoorpret voor uw vakantie begint bij Yachtcharter de Waterpoort.

Varen in ons mooie Friesland

Friesland heeft alles, van stranden tot bos en heide maar vooral mooie vaargebieden dwars door de natuur. Oude stadjes en dorpen zijn er volop. Bent u meer het actieve type, dan ook kunt u in Friesland uw hart ophalen. De grotere plaatsen als Leeuwarden, Heerenveen, Drachten of Bolsward zijn bruisende steden waar genoeg te beleven valt, en alles is per boot te bereiken. Sneek in het hart van het Friese merengebied is een uitstekende vertrekbasis. U kunt ons bedrijf op watersportpark "it Ges" zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereiken. Vanuit onze haven aan de rand van Sneek bent u binnen 15 minuten op het Prinses Margriet kanaal en het Sneekermeer. U kunt mooie vaarroutes maken naar beneden om b.v. Lemmer, Heeg, Woudsend of Workum aan te doen. Gaat u naar boven daar hebben we Terherne, Akkrum, Jirnsum, Grou, Eernewouden en nog veel meer. 

Geen vaarbewijs nodig

Voor onze motorjachten is geen vaarbewijs nodig. Bij afvaart krijgt u een uitgebreide vaarinstructie. Heeft u weinig of helemaal geen vaarervaring dan dient u op uw eerste vakantiedag een korte vaarcursus te volgen. Samen met uw bemanning leert u op een leuke en prettige manier de boot optimaal te beheersen. Met een ervaren instructeur wordt er intensief geoefend in het besturen, aanleggen, afmeren en afvaren van de boot.

Yachtcharter de Waterpoort
Bellstraat 6
8606JH  Sneek
Tel: 0515-423237 / 0622496903
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter de Waterpoort
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: