Home
duits fries Last minute

Yachtcharter Turfskipstabiele motorjachten huren

Motorjacht huren in Friesland

Denk je aan Nederland en Friesland, dan denk je ook automatisch aan water en weidse landschappen. Onze provincie Friesland biedt haar bezoekers een prachtig merengebied en natuur in overvloed en daarmee voor de watersporters een paradijs bij uitstek. De talrijke binnenmeren zijn via kanalen met elkaar verbonden, waardoor goede mogelijkheden ontstaan voor afwisselende tochten door de vaak ongerepte natuur. Men kan bijna overal aanleggen, want er zijn uitstekende ligplaatsen aan meren en waterwegen. 

Schilderachtige steden en dorpjes, die zeker een bezoekje waard zijn - vaak met monumentale gebouwen – nodigen uit tot een verblijf. Bovendien zijn er ontelbare mogelijkheden om te winkelen en niet te vergeten, beschikken we over uitstekende restaurants. 
 
Friesland is dus het ideale gebied voor uitgebreide toertochten om al deze schoonheid vanaf uw eigen gehuurde motorjacht te bewonderen. U bent dus bij ons, Yachtcharter “Turfskip” aan het juiste adres en heten u dus ook van harte welkom in Echtenerbrug, het ideale startpunt van uw vaarvakantie. Gelegen aan het Tjeukemeer, de grens van de Friese Meren en het Overijssels Natuurgebied “de Weerribben”.  
 
Al ruim 42 jaar is motorjachtverhuur onze passie en kunnen u een ruime keuze aanbieden uit diverse boten, zowel voor de beginnende als voor gevorderde en veeleisende watersporter. Met andere woorden; ONTDEK ONS! en Fryslân cq. Noord Nederland.

Yachtcharter Turfskip
Turfkade 15
8539SV  Echtenerbrug
Tel: 0514-541467
Naar de website >>
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Turfskip
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting: