Home
duits fries Last minute

Pak de boot voor een rondvaart in Amsterdam

De Grachten van Amsterdam is het bekendste wat Amsterdam kenmerkt. Amsterdam trekt jaarlijks miljoenen toeristen en het overgrote deel boekt een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Wij van Event op het Water bieden ook een prachtige rondvaart aan door de grachten van Amsterdam. We werken met verschillende rederijen samen om bijna nooit geen nee te verkopen. De reders hebben jarenlange ervaring als het gaat om het varen door de grachten van Amsterdam. De schippers kennen de grachten door en door en kunnen op uw verzoek ook een andere route nemen.

Wereld erfgoedlijst

De grachten van Amsterdam stammen af vanaf de 17e eeuw en zijn in 2020 op de wereld erfgoedlijst geplaatst en de middeleeuwse binnenstad wordt door de gemeente aangepakt met het project 1012. U zult wel denken waarom 1012. Deze naam komt voort uit de postcode die het gebied heeft in Amsterdam. De gemeente Amsterdam heeft als doel om de prostitutie met maar liefst 30% te verminderen en de historisch elementen van het gebied eruit te laten springen en dit zal leiden tot meer aandacht.

Pak-de-boot-voor-een-rondvaart-in-Amsterdam

Amsterdam Rondvaart

Uit onderzoek is gebleken dat er maar liefst 3 miljoen passagiers per jaar een rondvaart in de Amsterdamse grachten maakt. Dit kan zowel met een privé gezelschap als met opstaptochten waar u met andere toeristen door de grachten vaart. Wij van Event op het Water bieden u en andere klanten privé tochten aan. U kunt met uw gezelschap lekker ongestoord door de grachten van Amsterdam varen en dus geen last heeft van dronken toeristen. Wij hebben plaats voor maar liefst 70 passagiers per boot. Wij kunnen zowel bij licht als donker varen. U beleeft dezelfde route heel anders in het donker als overdag.

Het concept van Event op het Water

Bij ons kunt u lekker borrelen met ons borrelboot concept maar in de zomer kunt u ook lekker dineren. Daar hebben wij verschillende concepten voor bedacht, wat te denken aan de BBQ boot. Hierbij kunt u lekker genieten van een lekker koud biertje of wijntje en terwijl wij met u varen bereid de kok op het achterdek live voor u de BBQ gerechten voor u klaar. Binnen staat in een buffet opstelling de borden met daarbij heerlijke salades, verschillende sauzen en smeerlels en vers gebakken stokbrood voor u klaar.

Dit kunt u ook combineren met bepaalde muzieksoort. Het leukste en gezelligste is toch de Amsterdamse medley. We hebben voor u en uw gezelschap de bekendste en meer gezellige (oud) Amsterdamse liedjes uitgezocht. Hoe leuk en uniek is het dat in bijvoorbeeld in eind juni op een zonnige zondag een rondvaart maakt met Event op het Water waarbij u met een lekker koud biertje, een sateetje in uw hand en meezingt met het nummer “oh Johnny” van Tante Leen. En dat terwijl u door de Herengracht vaart.

Waar komt u onder andere langs tijdens de rondvaart in Amsterdam

De Herengracht wordt beschouwd als een unieke gracht van Amsterdam. Rond de 17e eeuw woonden de rijkste kooplieden en de meest invloedrijke mensen en zelfs de burgemeester van de stad in deze gracht. Een adres aan de Herengracht wordt nog steeds gezien als prestigieus. De ambtswoning van de burgemeester Halsema is aan deze gracht op nummer 502.

Tijdens de rondvaart door de grachten van Amsterdam zult u veel mooie en unieke gebouwen tegenkomen maar ook zeker vele andere toeristen en inwoners van de gemeente Amsterdam. De inwoners van Amsterdam zijn vriendelijk en zeer toegankelijk. Als u zult zwaaien is de kans groot dat ze terugzwaaien.

Amsterdam is een bruisende stad waar altijd wat te beleven valt. Er word altijd dag en nacht gewerkt aan de stad dus ook tijdens de rondvaart zult u verschillende bouwwerken tegen komen.

Dus bent u opzoek naar een bootverhuur bedrijf in Amsterdam? En heeft u interesse om met de ons te gaan varen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voorwaarden neem dan gelijk contact met ons op via onze website en vraag een offerte aan. Wij zullen binnen 24 uur ervoor zorgen dat er contact met u opgenomen wordt.